Καντε κρατηση

DATA PROTECTION
ΧΑΡΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΕΛΑΤΗ
Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 21/5/2018

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ
Στην εταιρεία ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ξ.Ε. και στα υποκαταστήματά μας θέτουμε ως προτεραιότητα την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών, ως μέρος της φιλοσοφίας μας να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες και να διατηρούμε γερές σχέσεις εμπιστοσύνης.

Κατανοούμε τη σημασία των προσωπικών σας πληροφοριών και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να αποθηκεύουμε και να επεξεργαζόμαστε με προσοχή τις πληροφορίες τις οποίες μοιράζεστε μαζί μας.

Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη σας. Για τον λόγο αυτό, έχουμε συντάξει την Πολιτική Απορρήτου προκειμένου να σας ενημερώνουμε σχετικά με τον τρόπο συλλογής, χρήσης και κοινοποίησης των πληροφοριών σας. Η συλλογή, χρήση και κοινοποίηση των πληροφοριών σας εκ μέρους μας βασίζεται στη συγκατάθεσή σας ή όπως προβλέπεται από την εφαρμοστέα νομοθεσία.

Στην ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ξ.Ε. και στα υποκαταστήματά μας ενισχύουμε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων μέσω τεχνικών μέτρων ασφαλείας δεδομένων και εσωτερικών διαδικασιών διαχείρισης, καθώς και φυσικών μέτρων προστασίας προσωπικών δεδομένων. Συνεχώς εξελίσσουμε τα συστήματα και τις διαδικασίες μας προσπαθώντας να πετύχουμε τη διαφορά σε σχέση με τρίτους.

Σας ευχαριστούμε για το συνεχές ενδιαφέρον και την υποστήριξή σας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

1. Συναίνεση

«Προσωπικά δεδομένα» είναι κάθε πληροφορία που συγκεντρώνεται ή καταγράφεται σε μορφή που μπορεί να επιτρέψει την άμεση (πχ επίθετο) ή έμμεση (πχ τηλεφωνικός αριθμός) ταυτοποίησή σας με ένα φυσικό πρόσωπο.

Συνιστούμε να διαβάσετε το παρόν κείμενο, το οποίο περιγράφει την πολιτική απορρήτου, πριν μας παραδώσετε αυτήν την πληροφορία.

Ο παρών «Χάρτης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πελάτη» αποτελεί μέρος των όρων και προϋποθέσεων που διέπουν τις ξενοδοχειακές μας υπηρεσίες. Με την αποδοχή αυτών των όρων και προϋποθέσεων, αποδέχεστε ρητά τις διατάξεις αυτού του Χάρτη.

2. Πεδίο Εφαρμογής

Η εταιρεία ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ξ.Ε. («ΤΟΞΟΤΗΣ», πρώτο πρόσωπο πληθυντικό «εμείς», «εμάς», «μας») γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η προστασία του απορρήτου των πελατών μας και προσπαθούμε να είμαστε σαφείς σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, κοινοποιούμε, μεταφέρουμε και αποθηκεύουμε τις πληροφορίες σας. Η παρούσα Πολιτική απορρήτου αποτελεί μια σύνοψη των πρακτικών που ακολουθούμε σε σχέση με τις πληροφορίες.

Η Πολιτική απορρήτου ισχύει σε όλα τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται ή ανήκουν στην εταιρεία ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ξ.Ε. και στα υποκαταστήματά της.

Η Πολιτική απορρήτου ισχύει για τον παρόντα διαδικτυακό τόπο, για κάθε τοποθεσία web ή εφαρμογή online, online και offline προωθητική ενέργεια της εταιρείας ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ξ.Ε. καθώς και για κάθε Υπηρεσία ή λειτουργία που παρέχεται από εμάς και αναφέρεται στην Πολιτική απορρήτου ή παρέχει σύνδεση (παραπομπή) σε αυτή (συνολικά αναφερόμενες ως οι «Υπηρεσίες» μας).

Λάβετε υπόψη ότι η Πολιτική απορρήτου ισχύει για τη χρήση εκ μέρους σας των Υπηρεσιών μας. Ισχύει επίσης ανεξαρτήτως χρήσης σε υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο, tablet, τηλεόραση ή άλλη συσκευή για την πρόσβαση στις Υπηρεσίες μας. Ισχύει επίσης σε Υπηρεσίες που παρέχουμε χωρίς την ύπαρξη ηλεκτρονικών μέσων.

Είναι σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά την Πολιτική απορρήτου διότι κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τις πρακτικές που περιγράφουμε στην Πολιτική απορρήτου. Αν δεν συμφωνείτε με τις πρακτικές που περιγράφονται στην Πολιτική απορρήτου, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες μας.

3. Για Ποιους Σκοπούς Συλλέγουμε Δεδομένα?

Συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα για να διαχειριστούμε τη σχέση σας με την εταιρεία ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ξ.Ε. και για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε τις Υπηρεσίες μας. Κάποια προσωπικά δεδομένα συλλέγονται για να σας προσφέρουμε προσωποποιημένες και βελτιωμένες υπηρεσίες.

Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα με σκοπό:

a) Τη διαχείριση της κράτησης δωματίου και άλλων υπηρεσιών φιλοξενίας
    • Δημιουργία και αποθήκευση νομικών εγγράφων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία
    • Συλλέγουμε πληροφορίες έτσι ώστε να προετοιμαζόμαστε και ικανοποιούμε αιτήματα που σχετίζονται με τη διαμονή σας (πχ προτιμήσεις δωματίου)

b) Τη διαχείριση της διαμονής σας στο Ξενοδοχείο
    • Διαχειριζόμαστε την πρόσβαση στο δωμάτιό σας
    • Παρακολουθούμε τη χρήση υπηρεσιών (Τηλέφωνο δωματίου, WiFi access κτλ)
    • Διαχειριζόμαστε λίστες με προσωπικά δεδομένα πελατών για λόγους λειτουργικούς όπως για παράδειγμα τους πελάτες με σημερινή άφιξη, αναχώρηση ή λίστα με πελάτες ειδικής κατηγορίας (πχ VIP, επαναλαμβανόμενους πελάτες, πελάτες ΑΜΕΑ, χρονομεριστές κα)

c) Τη βελτίωση των ξενοδοχειακών υπηρεσιών μας έτσι ώστε να προσαρμόσουμε τα προϊόντα και τις Υπηρεσίες μας στο να καλύπτουν καλύτερα τις απαιτήσεις σας

d) Βελτίωση των Υπηρεσιών μας
    • Διενεργούμε έρευνες αγοράς και ανάλυση ερωτηματολογίων και σχόλια πελατών
    • Διαχειριζόμαστε υποδείξεις, διεκδικήσεις και παράπονα πελατών

e) Ασφάλεια Συστημάτων
   • Καταγράφουμε δεδομένα για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια και την αποφυγή απάτης

f) Συμμόρφωση με το Ελληνικό και Ευρωπαϊκό δίκαιο

Ποια Προσωπικά Δεδομένα Συλλέγουμε;

Η πληροφορία που είμαστε υποχρεωμένοι να ζητήσουμε από εσάς ή/και για μέλη της οικογένειάς σας, είναι η παρακάτω:
Στοιχεία Επαφής (πχ επίθετο, όνομα, πατρώνυμο, αριθμός διαβατηρίου, στοιχεία αστυνομικής ταυτότητας, τηλέφωνο, διεύθυνση κατοικίας, email)
Προσωπικά Στοιχεία (πχ ημερομηνία γέννησης, εθνικότητα, τόπος γέννησης)
Πληροφορία σχετικά με τα παιδιά σας (πχ όνομα, ημερομηνία γέννησης, αριθμός διαβατηρίου)
Στοιχεία τιμολόγησης (πχ αριθμός πιστωτικής κάρτας, ΑΦΜ)
Ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης, αριθμός πτήσης και αριθμός δωματίου
Προτιμήσεις και ενδιαφέροντα (πχ δωμάτιο μη-καπνιστών, προτιμώμενος όροφος, τύπος κρεβατιού, αθλήματα, πολιτιστικά ενδιαφέροντα)
Ιατρικά δεδομένα σχετιζόμενα με την υγεία σας όπως ενδεικτικώς ιατρικές γνωματεύσεις και βεβαιώσεις, αποτελέσματα ιατρικών εξετάσεων, δεδομένα παθολογικών παθήσεων κ.α.
• Ερωτήματα και σχόλια που έγιναν κατά την διαμονή ή μετά την διαμονή σε κάποιο από τα Ξενοδοχεία μας.

Η πληροφορία που συγκεντρώνουμε και αφορά άτομα ηλικίας μικρότερη των 16 ετών περιορίζεται σε Όνομα, Επίθετο, Εθνικότητα και Ημερομηνία Γέννησης και μπορεί να μας δοθεί μόνο από ενήλικα/κηδεμόνα. Είμαστε ευγνώμονες για κάθε ενέργειά σας που διασφαλίζει ότι τα παιδιά σας δεν μας στέλνουν προσωπικά δεδομένα χωρίς την συγκατάθεσή σας (ιδιαίτερα μέσω του διαδικτύου). Αν παρόλα αυτά, μας αποσταλεί τέτοιου είδους πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Data Privacy (δες ενότητα «Ερωτήσεις και Επικοινωνία») για να προγραμματίσουμε τη διαγραφή αυτής της πληροφορίας.

Επιπλέον, πληροφορία όπως ο αριθμός διαβατηρίου σας, οι ψυχαγωγικές σας δραστηριότητες, τα χόμπι σας, προβλήματα υγείας που πιθανά έχετε ή εάν είστε καπνιστής ή όχι μπορεί να χαρακτηριστεί ευαίσθητη. Διατηρούμε τέτοιου είδους πληροφορία μόνο αν υποχρεωνόμαστε από την ισχύουσα νομοθεσία ή αν μας έχετε δώσει ρητά την συναίνεσή σας (πχ προκειμένου να σας παρέχουμε την κατάλληλη Υπηρεσία, όπως μια ιδιαίτερη δίαιτα)

Πληροφορίες σχετικά με τη χρήση εκ μέρους σας των Υπηρεσιών
Εκτός από τις πληροφορίες που παρέχετε απευθείας, ενδέχεται να συλλέγουμε και πληροφορίες σχετικά με τη χρήση εκ μέρους σας των Υπηρεσιών μέσω του λογισμικού στη συσκευή σας, καθώς και με άλλα μέσα. Για παράδειγμα, ενδέχεται να συλλέγουμε:
• Πληροφορίες εικόνας - πληροφορίες εικόνας και videoαπό κάμερες κλειστού κυλώματος παρακολούθησης (CCTV) για λόγους ασφαλείας.

Πληροφορίες από τρίτους
Ενδέχεται να λαμβάνουμε πληροφορίες για εσάς από δημόσια και εμπορικά διαθέσιμες πηγές (σύμφωνα με όσα επιτρέπονται από το νόμο), τις οποίες ενδέχεται να συνδυάζουμε με άλλες πληροφορίες που λαμβάνουμε από εσάς ή σχετικά με εσάς. Ενδέχεται επίσης να λαμβάνουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς από υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης τρίτων όταν επιλέγετε να συνδεθείτε με αυτές τις υπηρεσίες.

Μπορείτε να επιλέξετε να μην μας παρέχετε ορισμένους τύπους πληροφοριών, αλλά αν το κάνετε ίσως επηρεαστεί η δυνατότητά σας να χρησιμοποιήσετε ορισμένες Υπηρεσίες.

4. Πότε Συλλέγουμε Προσωπικά Δεδομένα;

Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα σε διάφορες περιπτώσεις όπως:

a) Ξενοδοχειακές Δραστηριότητες:
    • Κράτηση δωματίου
    • Check-in και πληρωμή
    • Διάφορα αιτήματα, καταγγελίες/παράπονα ή/και διαφορές

b) Διαβίβαση πληροφοριών από τρίτους:
    • Τουριστικοί πράκτορες, τουριστικά γραφεία, συστήματα κρατήσεων GDS, Online συστήματα κρατήσεων - (όπως πχ booking.com, expedia.com κα) και άλλα συστήματα κρατήσεων

c) Ενέργειες μέσω ηλεκτρονικών συσκευών
    • Σύνδεση στους δικτυακούς μας τόπους (websites)
    • Σύνδεση στο δίκτυο WiFi των ξενοδοχείων μας
    • Συμπλήρωση online φορμών (πχ φόρμα κράτησης, φόρμα precheck-in, φόρμες έρευνας ικανοποίησης κα)

5. Όροι Πρόσβασης Τρίτων προς τα Προσωπικά Δεδομένα σας

Στην εταιρεία ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ξ.Ε. και στα υποκαταστήματά μαςαποτελεί μέρος της φιλοσοφίας μας και βασική αρχή μας ότι δεν θα κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε τρίτους για δικούς τους ανεξάρτητους επιχειρηματικούς σκοπούς ή σκοπούς μάρκετινγκ χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Ωστόσο, ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας στους παρακάτω φορείς:

Συγγενείς εταιρείες. Οι πληροφορίες σας ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από κοινού με συγγενείς εταιρείες της ΤΟΞΟΤΗΣ Α.ΞΕ.

Πάροχοι υπηρεσιών ή/και κάθε τρίτος που τυχόν εκτελεί την επεξεργασία για λογαριασμό μας. Ενδέχεται επίσης να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες για λογαριασμό μας ή εκ μέρους μας, όπως υπεργολάβοι πληροφορικής, εταιρείες που αποστέλλουν μαζικά email εκ μέρους μας, τράπεζες, εκδότες πιστωτικών καρτών, δικηγορικά γραφεία, εταιρείες υπηρεσιών ταχυδρομείου, εταιρείες υπηρεσιών εκτύπωσης, κτλ.
Έγκριση Πίστωσης: Όταν υποβάλλετε αίτημα πίστωσης, τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιούνται και αποκαλύπτονται σε κατάλληλους τρίτους σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ώστε να αποφασιστεί η χορήγηση και η διατήρηση ενός πιστωτικού ορίου για σας.
Άλλα τρίτα μέρη όταν απαιτείται από τον νόμο ή όταν οφείλουμε να προστατεύσουμε τις Υπηρεσίες μας. Ενδέχεται να υπάρξουν περιπτώσεις στις οποίες θα κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε άλλα τρίτα μέρη:
  o για να συμμορφωθούμε με τη νομοθεσία ή για να ανταποκριθούμε σε μια υποχρεωτική νομική διαδικασία (όπως ένταλμα έρευνας ή άλλη δικαστική εντολή),
  o για να επιβεβαιώσουμε ή να εφαρμόσουμε τη συμμόρφωσή μας με τις πολιτικές που διέπουν τις Υπηρεσίες μας και
  o για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την ασφάλεια της εταιρείας ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ξ.Ε. ή τυχόν συγγενούς εταιρείας, επιχειρηματικού συνεργάτη ή πελάτη μας.
Άλλα τρίτα μέρη με τη συγκατάθεσή σας ή με εντολή σας. Εκτός από τις κοινοποιήσεις που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική απορρήτου, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε από κοινού πληροφορίες σχετικά με σας με τρίτα μέρη εφόσον δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή το ζητήσετε.

Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία, παρέχουμε πρόσβαση των προσωπικών δεδομένων σας ή σε ορισμένες συγκεκριμένες κατηγορίες των προσωπικών δεδομένων σας, στο ανάλογο και εξουσιοδοτημένο προσωπικό μας. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται:
• Προσωπικό Ξενοδοχείου
• Τμήματα Κρατήσεων
• Τμήμα Πληροφορικής
• Τμήμα Marketing/Guest Relations
• Τμήμα Νομικών Υπηρεσιών αν και εφόσον χρειαστεί
• Ιατρικές Υπηρεσίες αν και εφόσον χρειαστεί

6. Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων κατά τη Διεθνή Μεταφορά

Για τους σκοπούς που ορίζονται στο Άρθρο 3 του παρόντος Χάρτη, μπορούμε να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς παραλήπτες που ενδέχεται να βρίσκονται σε χώρες που προσφέρουν διαφορετικά επίπεδα προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Λάβετε υπόψη σας ότι η προστασία δεδομένων και άλλοι νόμοι στις χώρες στις οποίες ενδέχεται να μεταφερθούν οι πληροφορίες σας ενδέχεται να μην είναι τόσο προστατευτικοί όπως στη χώρα σας. Η διαβίβαση θα γίνεται σύμφωνα με τη νομοθεσία περί επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, προκειμένου να διασφαλίζεται η επαρκής προστασία των προσωπικών σας στοιχείων.

H εταιρεία ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ξ.Ε. εφαρμόζει τα κατάλληλα μέτρα για να εξασφαλίσει την ασφαλή μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων σε έναν εξωτερικό παραλήπτη που βρίσκεται σε χώρα που προσφέρει διαφορετικό επίπεδο ιδιωτικότητας από αυτό που προτείνεται στη χώρα όπου συλλέγονται προσωπικά δεδομένα.

7. Τι κάνουμε για να διατηρούμε τις πληροφορίες σας ασφαλείς

Έχουμε λάβει εύλογα οργανωτικά και τεχνικά μέσα για να προστατεύουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε σε σχέση με τις Υπηρεσίες και ιδίως τυχόν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που τυγχάνουν συλλογής. Το Τμήμα Πληροφορικής μας ακολουθεί διεθνή πρότυπα και πρακτικές για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των δικτύων και την κρυπτογράφηση των δεδομένων.

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι παρόλο που λαμβάνουμε εύλογα μέτρα για την προστασία των πληροφοριών σας, καμία τοποθεσία web, καμία μετάδοση μέσω Internet, κανένα σύστημα υπολογιστή και καμία ασύρματη σύνδεση δεν είναι απολύτως ασφαλής.

8. Αποθήκευση Δεδομένων

Λαμβάνουμε εύλογα μέτρα για να εξασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες που σας αφορούν θα διατηρούνται μόνον για όσο διάστημα χρειάζεται για τον σκοπό για τον οποίο έχουν συλλεχθεί ή για όσο διάστημα απαιτείται βάσει σύμβασης ή βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας.

9. Πρόσβαση - Διόρθωση των Πληροφοριών σας - Δικαίωμα Διαγραφής Προσωπικών Δεδομένων

Σύμφωνα με τη νομοθεσία σε ορισμένες δικαιοδοσίες, ενδέχεται να δικαιούστε να ζητήσετε λεπτομέρειες σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγουμε και να διορθώσετε τις ανακρίβειες σε αυτές τις πληροφορίες. Οποιαδήποτε περαιτέρω νόμιμα δικαιώματα χρηστών παραμένουν ανεπηρέαστα. Αν επιτρέπεται από τη νομοθεσία, ενδέχεται να σας χρεώσουμε ένα μικρό αντίτιμο για την παροχή της εν λόγω δυνατότητας. Ενδέχεται να αρνηθούμε να προχωρήσουμε τα αιτήματα που επαναλαμβάνονται παράλογα, απαιτούν δυσανάλογη τεχνική προσπάθεια, διακινδυνεύουν την προστασία απορρήτου άλλων, είναι εξαιρετικά μη πρακτικά ή αφορούν πρόσβαση που δεν απαιτείται άλλως από την εγχώρια νομοθεσία. Αν θέλετε να υποβάλετε αίτημα για πρόσβαση στις πληροφορίες σας, επικοινωνήστε με το τμήμα Data Privacy.

Επίσης, μπορείτε να υποβάλλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών δεδομένων σας σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του κανονισμού/ νόμου.

10. Ενημέρωση

Η παρούσα πολιτική ενδέχεται να τροποποιείται και για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να ελέγχετε ανά διαστήματα και κυρίως πριν την κράτηση σε κάποιο Ξενοδοχείο μας, ώστε να διασφαλίζετε πως είστε ενήμεροι για τυχόν αλλαγές. Με την πρόσβαση στις Υπηρεσίες μας ή τη χρήση αυτών, αφού έχουμε αναρτήσει μία τέτοια ενημερωμένη έκδοση της Πολιτικής απορρήτου, συμφωνείτε με τις νέες πρακτικές που περιέχονται στην ενημέρωση. Η πλέον πρόσφατη έκδοση της Πολιτικής απορρήτου θα βρίσκεται πάντα στις ιστιοσελίδες των ξενοδοχείων μας.

Έντυπη μορφή της παρούσας Πολιτικής μπορείτε να βρείτε στις υποδοχές των Ξενοδοχείων μας ή μπορεί να σας αποσταλεί κατόπιν επικοινωνίας με το τμήμα Data Privacy (δες ενότητα «Ερωτήσεις και Επικοινωνία»)

11. Ερωτήσεις και Επικοινωνία

Για κάθε ερώτηση σχετικά με την παρούσα πολιτική ή γενικά την προστασία και την ασφάλεια των δεδομένων στην εταιρεία ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ξ.Ε. και στα υποκαταστήματά μας, επικοινωνήστε με το τμήμα Data Private στην παρακάτω διεύθυνση:
ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ξ.Ε.
Τμήμα Data Privacy - Υπόψη κ. Κώστα Μιχόπουλου

Παραλία Μαραθώνος, 19007 Μαραθώνας, Αττική, Ελλάδα 
Τηλέφωνο: +30 22941 13000
Fax: +30 22941 13001
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


xenotel

 
 

Novus City Hotel

Καρόλου 23 (Πλατεία Καραισκάκη)
104 37 Αθήνα, Ελλάδα

t:211 1053000, f: 210 5231229
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

download fact sheet >>

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ-ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ 127745001000

produced by IDSIGN

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you agree with it.