Αγαπητοί μας πελάτες,
Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι στο NOVUS City Hotel παρακολουθούμε στενά όλες τις εξελίξεις αναφορικά με τον COVID-19 και από την αρχή της πανδημίας εφαρμόζουμε ψύχραιμα και υπεύθυνα όλα τα υποχρεωτικά αλλά και απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, τις επίσημες οδηγίες και τις συστάσεις υγιεινής όλων των αρμόδιων αρχών. Πρωταρχική μας μέριμνα είναι η διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας όλων των πελατών και των εργαζομένων μας. Οφείλουμε να στηρίξουμε όλοι ΜΑΖΙ, εσείς και εμείς ενωμένοι, την τιτάνια προσπάθεια που γίνεται παγκοσμίως για να κλείσει το συντομότερο δυνατόν ο κύκλος της πανδημίας και να επιστρέψουμε σε συνθήκες κανονικότητας αλλά και ευημερίας για όλους.

Είναι λοιπόν απαραίτητη η πιστή εφαρμογή των παρακάτω μέτρων κατά την διαμονή σας στο NOVUS City Hotel.

1. ΓΕΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

• Η ασφάλεια όλων εξαρτάται από την καλή συνεργασία, την κατανόηση και την υψηλή αίσθηση ατομικής ευθύνης. Η τήρηση της απόστασης των 2 μέτρων είναι απαραίτητη σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και δεν επιτρέπεται καμία εξαίρεση, ιδιαίτερα στον χώρο της Υποδοχής όπου η αναμονή είναι δεδομένη λόγω του αυξημένου χρόνου κατά το Check-In.

• Πραγματοποιείται καθημερινός καθαρισμός και απολύμανση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους - στο Lobby, στην Υποδοχή και στους χώρους εστίασης - με αυξημένη συχνότητα.

Διεξάγουμε COVID Tests στο σύνολο του προσωπικού μας, σύμφωνα με τη νομοθεσία. Eπίσης, συνεχίζεται ο καθημερινός έλεγχος του προσωπικού σε κάθε βάρδια (θερμομέτρηση) τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδό τους από το ξενοδοχείο. Εφαρμόζεται αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων σχετικά με την χρήση μάσκας και γαντιών κατά τη διάρκεια της εργασίας όλου του προσωπικού μας, το οποίο έχει εκπαιδευτεί κατάλληλα.

Απολυμαντικά χεριών έχουν τοποθετηθεί σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, καθώς και στις εσωτερικές αλλά και υπαίθριες εγκαταστάσεις, όπου χρησιμοποιούνται από το προσωπικό μας σχολαστικά.

• Οι ανελκυστήρες θα πρέπει να χρησιμοποιούνται από ένα άτομο κάθε φορά, ή από επισκέπτες οι oποίοι μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο. Παρόλ’ αυτά, σας συστήνουμε να χρησιμοποιείτε τις σκάλες.


2. CHECK-IN & CHECK-OUT

Το Check-in θα πραγματοποιείται μετά τις 15:00. Ο χώρος της Υποδοχής έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τις επίσημες υγειονομικές υποδείξεις σε ότι αφορά την τοποθέτηση plexiglass, χρήση γαντιών, μασκών και τοποθέτηση ειδικής σήμανσης, παρέχοντας ασφάλεια τόσο στους πελάτες όσο και στο προσωπικό.

• Η φυσική παρουσία όλων των διαμενόντων είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια του Check-In, όπου και απαιτείται ενυπόγραφη αποδοχή όλων των οδηγιών. Συνιστάται η (ανέπαφη) ηλεκτρονική πληρωμή των υποχρεώσεών σας. Κατά την άφιξή σας, θα παραλαμβάνετε από εμάς την κάρτα δωματίου σας με τα λεκτρονικά κλειδιά, τα οποία θα έχουν προηγουμένως απολυμανθεί.

Επιβεβλημένο Check-Out από το δωμάτιο έως τις 11.00, για να διασφαλίζεται η σωστή απολύμανση και ο φυσικός αερισμός του χώρου πριν την είσοδο των επόμενων πελατών.


3. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

• Εφαρμόζουμε τα Πρωτόκολλα πρόληψης, υγιεινής και καθαριότητας για τον καθαρισμό των δωματίων με απόλυτη συνέπεια, ειδικά στις επιφάνειες και τα αντικείμενα υψηλής επικινδυνότητας κατά την αφή. Μετά την κάθε αναχώρηση και πριν από την επόμενη άφιξη, πραγματοποιείται αυστηρός καθαρισμός όπου το δωμάτιο απολυμαίνεται με εκνεφωτή και σφραγίζεται με ειδική αυτοκόλλητη ταινία.


4. ΣΙΤΙΣΗ, ΜΠΑΡ, ΠΙΣΙΝΕΣ & ΠΑΡΑΛΙΑ

• Σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες και τις συστάσεις υγιεινής των αρμόδιων αρχών, το εστιατόριο ATRIUM Bar & Lounge θα παρέχει την δυνατότητα πρωϊνού σε μπουφέ. Tα υπόλοιπα γεύματα θα παρέχονται à la carte στο VIEWS Rooftop Bar & Lounge. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στην τήρηση των αποστάσεων και λοιπών
υγειονομικών κανόνων στους χώρους σίτισης. Το προσωπικό μας θα είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια χρειαστείτε.

• Ανάλογες τροποποιήσεις θα συναντήσετε (όπου επιβάλλεται) και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, με στόχο την αποφυγή συνωστισμού. Οι ξαπλώστρες γύρω από την πισίνα, καθώς και τα τραπέζια & οι καρέκλες των εστιατορίων & μπαρ βρίσκονται σε προκαθορισμένες θέσεις, τηρώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας. Η οποιαδήποτε μετακίνησή τους απαγορεύεται ρητά.

• Σας υπενθυμίζουμε ότι τα παιδιά όλων των ηλικιών παραμένουν υπό την προσωπική σας επίβλεψη.

 

 

Κλείνοντας, θα θέλαμε να επισημάνουμε ξανά ότι προτεραιότητά μας είναι να έχετε μια ξεκούραστη και όμορφη διαμονή και να νιώσετε ασφαλείς. Σαφώς, θα είναι και φέτος μια διαφορετική χρονιά, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι η εμπειρία σας στο NOVUS City Hotel θ’ αποτελέσει μια ευχάριστη ανάπαυλα από την πρωτόγνωρη αυτή καθημερινότητα που βιώνουμε.

Με εκτίμηση,
Η Διεύθυνση του ΝOVUS City Hotel